Tuesday, October 13, 2009

PUNCAK diHATIku

Dh dkt 1 sem aku kat arau..aku dh biasa ngan life kat sini..tiap2 ari bgn awal g klas yg kadang2 jauh, kadang2 dkt..selamat la kolej aku dkt..dh la dkt ngan klas..tp dkt ngan mushroom lebih kurang nak sama ngan kandang(sapa tau, tau la..)..tp ntah la..kadang2 aku teringat kat kwn aku kat puncak..ada la sekali time posa aku pi sana..tp xbyk yg ada..byk yg blk..biasa la cuti nuzul al-quran..time aku pi sana sempat gak aku jumpa best friend aku kat puncak dulu that is chu..2 pun kejap ja..selama aku kat puncak..aku stay ngan wan, azmil n bel ja..kadang2 yo dtg gak blk wan lepak kat situ sembang ngan aku..aku duk sana 3 hari..tp aku rasa mcm duk 1 hari ja..mcm ada kelainan..time aku nak blk arau..aku rasa sebak sgt..mcm xleh nak tinggalkn puncak..tp aku sempat ambik video yg ada kat wan pasal puncak dan cerita kami..bila aku tgk blk..aku mcm nak nangis lak(jiwang lak..hehe..)...k la..sampai sini ja aku leh tulis..aku nak study..to all my puncak friends..please make a reunion..i miss u guys n girls..sory la xtulis lama..cuz lupa password..hehe..




























2 comments:

  1. hahaha...mai la lg puncak klau free...

    ReplyDelete
  2. nanti la..
    kena kira bajet gak..
    pi blk dh rm100..huhu

    ReplyDelete